Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αχ..Ανδρεα..!!!

Και τωρα τι???....
Σηκωθειτε απο ντιβανια,καρεκλες,κρεβατια,απο εκει που ειστε τελως παντων, ζωστειτε με οτι μπορει να χρησιμευσει σαν οπλο και παμε για σαφαρι..
Τι θα σαφαρισουμε?? η μαλλον τι θα κυνηγησουμε χμμμ...το μενου εχει δημοσιους υπαλληλους.. 
Το προχθεσινο παραλληρημα του Αντρικου του μαινομενου εμοιαζε βγαλμενο απο αρχαιο δραμα..για ολα τα δεινα τουτου του τοπου υπευθυνοι και ενοχοι ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι.
Ηαστοχη τοποθετηση του Λοβερδου κανει τους δημοσιους υπαλληλους να εχουν εμφανισθει στην Ελλαδα με παρθενογεννεση,η ηλθε καποιο ουφο και τους αφησε σαν αποβλητα και μετα εφυγε,και μετα αυτοι απλα πολλαπλασιαστηκαν.
Ξεχνα ο κατα τ'αλλα συγκροτημενος Ανδρεας οτι το δημοσιοπαλληλικο συστημα ειναι δικο τους πολιτικο δημιουργημα βασισμενο πανω στην πελατιακη σχεση πολιτικων- πολιτων.Η πελατιακη και αλληλοεξαρτωμενη αυτη σχεση δημιουργησε πληθος επιδοματων,πληθος οργανισμων,και μεγαλο σε ογκο δημοσιο τομεα.
Το δημοσιο νοσει και νοσει γιατι κουβαλαει μεσα του την νοοτροπια αυτων που το δημιουργησαν δηλαδη των πολιτικων.Ενα δημοσιο αργο,γραφειοκρατικο,διεφθαρμενο,ανευρο,και αποστασιοποιημενο απο της αναγκες του καθε πολιτη,χωρις υποδομες,χωρις κινητρα,συγκεντρωτικο..τι μας θυμιζει αυτη η εικονα του δημοσιου?? ..τι αλλο απο ενα πολιτικο συστημα που νοσει..και νοσει εδω και δεκαετιες
Τωρα αν το προβλημα ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι φιλτατοι κυβερνωντες σας βαζω μια ιδεα..
Ανοιξτε την Γυαρο,την Μακρονησο και ολα εκεινα τα μαρτυρικα ξερονησια μπουζουριαστε μεσα εκει ολους τους δημοσιους υπαλληλους και καταδικαστε τους σε καταναγκαστικα εργα συμφωνα με τα χρονια που εχει δουλεψει καθε ενας απο αυτους στο δημοσιο,μονο που θα χρειασθειτε και αλλα νησια διοτι επονται οι ταξιτζηδες,οι φορτηγατζηδες,οι φαρμακοποιοι,και οσοι αλλοι ειναι υπευθυνοι για το χαλι της Ελλαδας.
Ολοι να πληρωσουν,ολοι εκτος απο εσας τους πολιτικους που εισθε  ο βασικος πυρηνας του προβληματος.
Δικο σας δημιουργημα ο δημοσιος τομεας..και τωρα θεριζετε αυτα που σπειρατε τοσα χρονια..
Αντε και καλο βολι Ανδρεα..και προσοχη στους βαλτους του Νοτου, διοτι καλλιστα ο κυνηγος μπορει να γινει και θηραμα..!!!!
                                                           
                                                                        ΝΟΣΤΟΣ

3 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

τακτική λυκάκι...τακτική...
διαίρει και βασίλευε...

D.Angel είπε...

Ελαααααα
μη με συγχιζεις ακόμα δεν ήρθα!!!
Δεν θέλω και πολύ! Χα χα χα χα
Φιλιά πολλάαααααααααααα

Γιώργος είπε...

Ναι, όπως το λες! Αφήσανε τώρα το 'Μαζί τα φάγαμε' και προχωράνε (με βαμμένα κόκκινα δόντια) στο 'Εσείς τα τρώτε'!

Δεν απορώ μ' αυτούς που τα λένε πάντως... Την δουλειά τους κάνανε και τότε που διορίζανε, την δουλειά τους κάνουνε και τώρα που βυθίζουν την Ελλάδα στην Κόλαση της Ανεργίας και της Αναξιοπρέπειας... Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους: Να καλοζωούν πατώντας επάνω στο δημόσιο αίσθημα... Και να το υποθάλπουν κατα το δοκούν!

Με τους άλλους απορώ: Μ' αυτούς που (δουλικά) τους ψήφισαν και (δουλικά) θα τους ψηφίσουν (αμφότερους εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ...)

Είναι λαϊκισμός (και αν ναι, γιατί;) να σκεφτώ ότι το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι; Αν πάθω, λέμε τώρα, κίρρωση του ήπατος, φταίει το άμοιρο συκώτι μου ή ο μ@λ. εγκέφαλός μου;

Και πως γίνεται, όταν η Ελλάδα πήγαινε (λέμε πάλι τώρα...) καλά, με τις Ολυμπιάδες της, τα Χρηματιστήριά της και τα τοιαύτα, ετούτοι οι 'εγκέφαλοι' να περνιούνται για ήρωες και τώρα που αυτές οι ίδιες πολιτικές (οι δικές τους!) έχουν χρεωκοπήσει την χώρα, αυτοί αντί να σκύβουν το κεφάλι να σηκώνουν επιτιμητικά, εις βάρος μας το δάχτυλο - κι εμείς ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;;

Θα μπορούσα να πω πολλά γι' αυτό και για την αναξιοπρέπεια με την οποία ο λαός μας συνεχίζει να δέχεται αυτή την ιταμή εις βάρος του επίθεση (όχι ότι είναι άμοιρος - αυτός τους ψήφιζε κι αυτός δεν αγανακτεί!) αλλά σταματώ εδώ....

Σας παραπέμπω απλά στην τελευταία μου ανάρτηση - ένα κείμενο αναγνώστη που λέει και εξηγεί πολλά:

http://stixo-mythia.blogspot.com/2011/09/blog-post_10.html

http://ep-anastasi.blogspot.com/2011/09/blog-post_10.html

Καλό ξημέρωμα - γενικώς!