Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

NEA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ -ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Δεν εχει προηγουμενο η αποφαση που πηρε η Ελληνικη κυβερνηση για να σωσει την χωρα απο την χρεοκωπια..μα ειμαστε ηδη σε χρεοκωπια απλα δεν εχει ανακοινωθει επισημα.Η ανακοινωση των νεων οικονομικων μετρων εχει παγωσει ολη την Ελλαδα...τα μετρα ειναι ακρως αντικοινωνικα και αντιλαικα και.πλητουν μονο συγκεκριμενη ομαδα του πληθυσμου,τους μισθωτους και τους συνταξιουχους. αφηνοντας τους επιχειρηματιες και τους τραπεζιτες να αλωνιζουν και να αποδυναμωνουν κλεβοντας το ηδη αποδυναμωμενο πορτοφολι των εργαζομενων.
Το κοψιμο του 13ου και 14ου μισθου αποτελει ντροπη ειναι εγληματικο να μειωνεις την ηδη μειωμενη τη αγοραστικη δυναμη του Ελληνικου λαου.σε περιοδο οικονομικης υφεσης.
Κεκτημενα δεκαετιων γκρεμιζονται μπροστα στην λαιλαπα του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε
Προσωπικα δεν με εκπλησει αυτη η αποφαση, ιστορικα η Ελλαδα εχει κυβερνηθει και κυβερναται ακομη απο ανεντιμους,κλεφτες,απατεωνες., ψευτες και ανεπαρκεις πολιτικους,ομως οι κυβερνησεις Σημιτη και Καραμανλη ισοπεδωσαν κυριολεκτικα την χωρα και την παρεδωσαν σε ξενα κεντρα πολιτικης και οικονομικης διαχειρησης.
ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.και αυτοι ειναι οι δυο πρωην πρωθυπουργοι Σημιτης, Καραμανλης...τα οικονομικα τους επιτελεια και οι αυλικοι τους..οπως τα αρχιλαμογια Τσουκατος,,Ρουσσοπουλος,,,,Παυλιδης.και λοιποι..Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Η δικαιολογια της Ελληνικης κυβερνησης οτι δεν ειχε αλλη επιλογη ειναι αβασιμη....θα μπορουσε καλλιστα να κηρυξει παυση πληρωμων και να φυγει απο την ευρωζωνη.
Λυπαμαι για πολλα αλλα κυριως διοτι σε μια χωρα που ηταν το λυκνο της δημοκρατιας και που εδωσε τα φωτα της σε ολο τον κοσμο σε μια τοσο σοβαρη υποθεση οπως η προσφυγη στο Δ.Ν.Τ μια υποθεση που αφορα αμεσα τον Ελληνικο λαο δεν του εδωσε το αναφαιρετο δικαιωμα που εχει να αποφασιζει για την τυχη του μεσω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.
Ειστε πραγματικα αξιολυπητοι..σπειρατε ανεμους και θα θερισετε θυελες...για οσα επακολουθησουν οσο ακραια και αν αντιδρασουν οι εργαζομενοι και οι κοινωνικες ομαδες θα εχουν δικιο..οι ηθικοι αυτουργοι για αυτα που θα ακολουθησουν τις επομενες εβδομαδες οι και μηνες στην χωρα θα ειστε εσεις και οι πολιτικη σας.το μονο που μαθαμε απο εσας ειναι να απαξιωσουμε την πολιτικη...τους πολιτικους και καθε οικονομικο και πολιτικο συστημα σε αυτον τον τοπο...καλη ανταμωση στους δρομους...

                                                                                                           ΝΟSTOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: