Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Οι Γερμανοι ξαναρχονται...μαλιστα καλα διαβαζετε.Γερμανικες νεοναζιστικες οργανωσεις αποφασισαν να διαδηλωσουν σε πολλες πολεις της Γερμανιας και μαλιστα εκει οπου το Ελληνικο στοιχειο ειναι πολυ εντονο..Θα διαδηλωσουν λοιπον τις επομενες ημερες και ο ο λογος ειναι οτι αντιδρουν εναντια σε μια πιθανη οικονομικη βοηθεια της χωρας τους προς την Ελλαδα.Το κλιμα που επικρατει στις πολεις οπου ζουν και εργαζονται Ελληνες,ειναι κλιμα τρομοκρατιας,εκφοβισμου,απειλων...ενω σε πολλες περιπτωσεις εχουν καταγραφει φθορες και εμπρησμοι σε αρκετα Ελληνικα εστιατορια και σε αλλα καταστηματα οπου οι ιδιοκτητες τους ειναι Ελληνες.
Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι υπαρχουν σε λιγες ημερες οι εκλογες στην Γερμανια και ενας λογος ειναι οτι γινεται γινεται για λογους εσωτερικης καταναλωσης,ομως η αληθεια ειναι αλλου κρυμμενη ειναι κοινο μυστικο σε ολους οτι η ακροδεξια εχει μια ανοδο στην Ευρωπη..Ο φασισμος που εκολαπτεται σαν το αυγο του φιδιου μας κτυπα και παλι την πορτα εμεις θα τον αφησουμε?? σιγουρα οχι!!! Σ'αυτο το τραγικο φαινομενο του νεοφασισμου υπευθυνοι ειναι οι ηγετες των χωρων της Ευρωπης που με την ανοχη και την οικονομικη πολιτικη της εξαθλιωσης των λαων τους εχουν ανοιξει την πορτα σε φαντασματα του παρελθοντος..

Υ.Γ 1 Τα  ΜΜΕ  θα μεταδωσουν αυτην την ειδηση??? η μηπως δεν πουλαει??

Υ.Γ2 Το ΛΑΟΣ θα εχει εκπροσωπηση σε αυτες τις διαδηλωσεις???? και ειδικα ο Θανασακης ο Πλευρης τεκνο του αρχιφασιστα Πλευρη??
                                                   
                                                                                                 ΝOSTOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: