Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ..

Σημεια των καιρων..εδω ο κοσμος χανεται κι ολη η Ελλαδα και κυριως ολος ο δημοσιογραφικος κοσμος ασχολειται με την νεα "ωραια Ελενη"που τα media εφτιαξαν αποβλακωνοντας για χρονια πολλα ελληνικα νοικοκυρια.. Εχουμε λυσει σαν λαος ολα μας τα προβληματα..την ανεργια..την ακριβεια..την οικονομικη κριση,και τα εθνικα μας θεματα..εχουμε λυσει τα προβληματα της παιδειας και της νεολαιας..το συστημα της υγειας που νοσει,τα εχουμε λυσει ολα αυτα,και ξαφνικα ξυπνησαμε ενα πρωι και ειπαμε να σχοληθουμε και με το μ...ι μιας ανοητης και ενος τυχαιου διευθυντη ψυχαγωγικων προγραμματων καποιου τηλεοπτικου σταθμου επειδη χωριζουν.Τι μπορει να πει κανεις για τον σαδομαζοχισμο των νεοελληνων.Μη διαμαρτυρομαστε λοιπον μετα γι'αυτα που τραβαμε.Ο καθενας στην ζωη του παιρνει αυτο που του αξιζει.Προσωπικα αρνουμαι να συμπορευθω με αυτη την λογικη των media που εχουν αναγαγει ενα καθημερινο γεγονος σε εθνικο θεμα..Αρνουμαι μια ανοητη να παιζει τον πρωτο ρολο στα προβληματα των Ελληνων. Οχι αλλο καρβουνο..οχι αλλη Ελενη φτανει ελεος ρε....!!!!!!

2 σχόλια:

Rena είπε...

Όλα τα κανάλια ασχολούνται πλέον με την Ελένη κι εσύ συγκρίνεις αυτό το μείζον θέμα με την οικονομική κρίση, τις απεργίες και τις καταλήψεις των αγροτών. Απαράδεκτο...

Εν τω μεταξύ έχουμε νέες εξελίξεις στο θέμα Μενεγάκη.

Μόλις παρουσιάστηκε από το CCN.
Ωμή παρέμβαση του Ομπάμα στο εθνικό μας θέμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάρακ Ομπάμα ετοιμάζει ωμή παρέμβαση στα εθνικά μας θέματα και έχει ήδη ενημερωθεί για τον χωρισμό του Λάτσιου και της Μενεγάκη! Παρακολούθησε το video με τις τελευταίες εξελίξεις και σε λίγο θα προχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη τύπου από τον Λευκό Οίκο. Εδώ ίσως πρέπει να υπάρξει κάποια -χλιαρή έστω- αντίδραση από την κυβέρνηση για να μην εκτεθεί η χώρα μας.
(δημοσιευθηκε απο troktiko)

Αχ το καημένο το κορίτσι..και τώρα με 3 παιδιά ποιος θα το πάρει???

Pansofix είπε...

πολυ σωστο αρθρο...εδω ο κοσμος καιγεται και βαρκουλες αρμενιζουν!!!