Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ενοχοι..


Eλλάδα,ήλιος,θάλασσα,Αιολικές ανάσες,στρατηγική γεωπολιτική θέση,κι ένα μπλέ τ'ουρανού μοναδικό στον κόσμο να σκεπάζει τούτη την χώρα.
Ορυκτός πλούτος πλούσιος,οι θεοί δεν στάθηκαν φειδωλοί και χάρισαν σε αυτή την χώρα όλα τα εχέγγυα για να προοδεύσει.
Ελληνες, ένας λαός που χιλιάδες χρόνια πρίν καλλιέργησαν μέσα στην ψυχή τους δύο έννοιες που είναι ταυτόσημες με την Ελλάδα.
Ελευθερία και Δημοκρατία.
Δύο πρώτες ύλες πού έγιναν τα βασικά συστατικά της συνείδησης των Ελλήνων,κοινός νούς που ενσωματώθηκε στο DNA μας.

Ολες οι σελίδες ιστορίας είναι ποτισμένες με τους αγώνες των Ελλήνων γι' άυτα τα δύο ιδανικά.
Αιώνες μετά η Ελλάδα του σήμερα απειλείται και πάλι,και βρίσκετε σε οικονομική κατοχή από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα,από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα,η Γερμανία και η Μέρκελ δεν είναι παρά μόνον η άκρη του παγόβουνου,είναι απλά η φέρουσα τις εντολές.
Ο οικονομικός και γιατί όχι και ο πολιτικός φασισμός δεν είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται ξαφνικά όπως για παράδειγμα μία καταιγίδα,ένας σεισμός.
Ο φασισμός ετοιμάζεται χρόνια,μεθοδευμένα,έντεχνα και συστηματικά,απο ειδικούς τεχνοκράτες(όσον αφορά τον οικονομικό φασισμό) επιστήμονες,όπου σε μία κουζίνα μαγειρεύουν διάφορα μενού,και τα δοκιμάζουν σε χώρες όπως η Αργεντινή, εκεί φυσικά η συνταγή δεν πέτυχε και είπαν να δοκομάσουν κάτι άλλο, πειραματόζωο αυτή την φορά η Ελλάδα.

Μία Ελλάδα που από τον δέκατο ένατο αίωνα από την ανασύσταση του Ελληνικού κράτους διοικείται αποκλειστικά από αστικές κυβερνήσεις.
Τα τελευταία δε 50 χρόνια ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται συνεχώς και οι αιτίες είναι οι πολιτικές που εφήρμοσαν οι εκάστοτε κυβερνώντες.
Μετά την χούντα έγιναν τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Καραμανλής και Παπανδρέου έπαιζαν ο ένας το χαρτί της Ευρώπης και ο άλλος των Αμερικανών.
Οι απόγονοι των δύο αυτών οικογενειών  μαζί με τον Σημίτη ήταν αυτοί που άνοιξαν τελείως την κερκόπορτα στα ξένα άλλα και στα ντόπια οικομικά συμφέροντα.

Σήμερα ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,η αν θέλετε Παπανδρέου,Σαμαράς,Καρατζαφέρης,μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο,τον Προβόπουλο,και τον Παπούλια είναι  οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας, οι νέοι Εφιάλτες,που παραδίδουν την χώρα και τον Ελληνικό λαό στά αδηφάγα κτήνη μίας παγκόσμιας οικονομικής νέας τάξης πραγμάτων,και  νέα τάξη σημαίνει απώλεια ανθρωπίνων ζωών,φτώχεια,εξαθλίωση, πτώση αξιών,ξεπεσμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
 Αλήτες,απατεώνες,κλέφτες Ελληνες πολιτικοί,έμποροι του αέρα,ξενόδουλοι υποτακτικοί,φαρισαίοι πατριδοκάπηλοι ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να ξεπουλάτε την Ελλάδα?
Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να υποθηκεύετε το μέλλον μας στο όνομα του λαού και της σωτηρίας της χώρας..?
Η Ελλάδα πότε δεν πρέπει να γίνει όπως η Κύπρος όπου το βόρειο τμήμα της είναι υπό κατοχή και το νότιο προτεκτοράτο των Αγγλων.
Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει με οποιοδήποτε τίμημα.
Δεν είστε μόνο ανιστόριτοι αλλά είστε και παραχαράκτες της ιστορίας όταν αναφέρεστε σε αυτή, τίποτα δεν μάθατε απο τις θυσίες των Ελλήνων.
Πλαταιές,Μαραθώνας,Σούλι,Επος του 40,Γοργοπόταμος,Μακρόνησος,Πολυτεχνείο.
Τίποτα δεν διδαχθήκατε από όλες αυτές τις ιστορικές αναφορές που δεν είναι και οι μόνες,και που έχουν κοινά γνωρίσματα,την πίστη για Ελευθερία και Δημοκρατία,και την αντίσταση σε όποιον επιβουλεύεται και σφετερίζεται την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Εσείς το μόνο που κάνατε ήταν να υποκύψετε σε κάθε εκβιασμό να κατεβάσετε τα παντελόνια και να περιμένετε τον επόμενο.
Το μόνο καλό που μπορείτε να προσφέρετε σε τούτη την χώρα είναι να μας απαλλάξετε από την παρουσία σας,διαφορετικά θα μιλήσει ο λαός..

                                                   ΝΟΣΤΟΣ.


                                             

5 σχόλια:

D.Angel είπε...

...........
Δεν έχω λόγια!!!
Πικράθηκα...
αλλά κάποια στιγμή πρέπει
να ξυπνήσουμε και να μιλήσουμε

Φιλιά πολλά σε όλους σας

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

και γράφεις... και που γράφουμε...
εμείς τα διαβάζουμε... εμείς και όχι αυτοί....
και πολύ που τους ενδιαφέρει...
στα παιχνίδια τους νικητές θέλουνε να βγουν, με όλο το κόστος δικό μας!

NOSTOS είπε...

Αγγελάκι,μωρέ δεν είχα λόγο και σκοπό να σας πικράνω,να προβληματίσω και να ξυπνήσω κοιμώμενες συνειδήσεις ήθελα,και θέλω.Ζοφερή η πραγματικότητα που ζούμε και κάτι πρέπει να κάνουμε γι'αυτό..
Τις καλημέρες μου και από εδώ.. και φιλιά σε όλους σας..

NOSTOS είπε...

Λυχναράκι,ας κάνουμε αυτό που θέλει η καρδιά μας,και η ψυχή μας.Μας οδήγησαν σε δύσκολες έποχές και έιναι χρέος μας, με τον δικό του τρόπο ο κάθε ένας να αντιδράσουμε και ν'αντισταθούμε.
Από αυτό το λημέρι,πάντα θα ενίσταμαι και θα καταγγέλω,κατά καιρούς πότε ουρλιάζοντας και πότε μιλώντας παραβολικά κάθε τι που σκοτώνει τα όνειρα μου.Θα το κάνω ακόμη και αν νοιώσω ότι έχω μείνει μόνος.Την καλημέρα μου καλό Σ/Κ να έχεις κι ευχαριστώ για τα περάσματα σου από εδώ..

Νimertis είπε...

Nostos φίλε μου, ήρθε λοιπόν η ιστορική στιγμή.., μας χτυπάει την πόρτα... μάλλον την βροντάει να λέμε καλύτερα... ήρθε η ώρα οι σφυρηλατημένες συνειδήσεις, όπως και η δική σου και οι αυθεντικές ευαισθησίες να γίνουν αυθεντική πολιτική δράση... το πρώτο βήμα είναι οι εκλογές, το δεύτερο, θα δείξει... την οργή μας, την αγανάκτησή μας θα την εισπράξουν και με τόκο, χαράτσι θα πέσει στα κεφάλια τους και θα βιώσουν από την καλή τη Νέμεση... ένιωσα τον παλμό σου, το αίμα που σφυροκοπάει τις φλέβες σου, τον αχνό που βγαίνει απ'τη ψυχή σου... σε νιώθω... να είσαι γερός και δυνατός και πάντα αφυπνισμένος... την καλησπέρα μου φίλε μου...