Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Kαλη Χρονια...

Καλη χρονια ευχομαι σε ολο τον κοσμο..με χιλιαδες χαμογελα υπομονη και αξιοπρεπεια σε οτι κακο μας συμβαινει..ευχομαι ακομη να αγκαλιασουμε και να δωσουμε αγαπη σε ολους αυτους που μας εχουν αναγκη..να γινει ο κοσμος μας πιο ομορφος και ειρηνικος..καικυριως ευχομαι καλη υγεια για ολους..χωρις αυτη ολα τα αλλα μοιαζουν να ειναι ματαια..Καλη σας ημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε..

8 σχόλια:

evelina είπε...

Τοκ τοκ! Εγώ είμαι, ήρθα για ποδαρικό. Έχω κ το σάκο μαζί. Είναι γεμάτος μα ελαφρύς γιατί έχει μέσα υγεία, όνειρα, επιτυχίες, χαμόγελα και αγάπη.Στον αφήνω μέσα από την καρδιά μου! Καλή Χρονιά!

D.Angel είπε...

Καλή χρονιά φιλαράκι μου
2011 φιλιά
Σμουατςςςςςςς

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

ας γίνουμε πάλι άνθρωποι!

φιλιά μιας χρονιάς καινούργιας!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι και στο χερι μας να εχουμε μια καλη χρονια, και οπως πολυ σωστα ειπες, με αξιοπρεπεια!

να εισαι καλά

NOSTOS είπε...

Εβελινα μου καλησπερα σου..νομιζω οτι το ποδαρικο σου θα ειναι πολυ καλο.,μονο που ελειπα και σου χρωστω ενα κερασμα ως ειθσται..Ευχαριστω πολυ για τις ευχες ειναι αυτες που χρειαζομαστε ολοι μας για να ομορφηνουμε τις ζωες μας..Ευχομαι και για σενα να εισαι παντα καλα..χαρουμενη κι ευτυχισμενη..και παντα υγιεστατη..

NOSTOS είπε...

Αγγελικουλα..Καλη χρονια ευχομαι σε ολο το γλυκο σου παρεακι..να εισαι παντα ευτυχισμενη κοντα σε αγαπημενα προσωπα..και παντα να σκορπας τα χαμογελα σου και το κεφι στους γυρω σου..και πανω απ'ολα υγιεστατη...οσο για τα μωρα σου ευχομαι να ειναι παντα καλα..χαρουμενα και να σου δινουν ολη τους την αγαπη...αααα..και ας κανουν και ζημιτσες χρειαζονται και αυτες..φιλια...

NOSTOS είπε...

Λυχνε μου Καλη χρονια και σε σενα ευχομαι.. το 2011 να προβληματισθουμε ολοι μας να αναλογισθουμε τις ευθυνες μας και να γινουμε και παλι ανθρωποι με ανθρωπινη σκεψη και αισθηματα και οχι ανθρωποι-μηχανες με κατευθυνομενη σκεψη και υποτελεια.Η ανθρωπια ειανι ενα συστατικο που χαρακτηριζει την ποιοτητα πολιτισμου μιας κοινωνιας..Καλο σου βραδυ.

NOSTOS είπε...

Coula μου... Καλη Χρονια να εχεις..με υγεια και πολλες πολλες χαρουμενες κι ευτυχισμενες στιγμες γιατι ετσι ειναι η ζωη μας σημερα στιγμες..Οσο για την αξιοπρεπεια,μας εχουν παρει σχεδον τα παντα ..μη χασουμε αμαχητι και οτι πιο πολυτιμο εχουμε σαν ανθρωποι την αξιοπρεπεια μας..καλο σου βραδυ να εισαι παντα καλα..