Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Led Zeppelin - Stairway To Heaven "Live" (HQ)

Eνα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγουδια...αφηνομαι και ταξιδευω μαζι του παντα εδω και πολλα χρονια..και ειναι σαν να το ακουω για πρωτη φορα οπως και τοτε..

7 σχόλια:

D.Angel είπε...

Αγαπημένο τραγούδι όντως!
Καλό...ταξίδι!

Φιλιά πολλά

NOSTOS είπε...

Eυχαριστω καλη μου φιλη D.Angel..και ηταν και το πρωτο τραγουδι που εμαθα να παιζω στην κιθαρα..λεω καποια στιγμη να ανεβασω ολα τα αγαπημενα μου τραγουδια..αλλα πρωτον ειναι τεχνικως αδυνατον θελει πολυ χωρο και θα γινει μπαχαλο εδω..και δευτερον θα βαρεθειτε..εκτος και αν κανω δικο μου σταθμο και αρχισω να κανω προγραμμα κανονικα..χα.χα.χα..αυτο ειναι και ενα απωθημενο που εχω..καλο σου βρδυ.

D.Angel είπε...

Ανέβασέ τα σταδιακά! Δεν βιαζόμαστε :)
Φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος έχει βαρεθεί τα βιντεάκια που ανεβάζω εδώ κ 3 μήνες με τα σκυλιά μου (το βλέπω απ τα σχόλια) αλλά δεν με νοιάζει!!! Αυτό το διάστημα μου δίνει χαρά και
το ευχαριστιέμαι! Εγωιστικό λες;;;; Παίζεις κιθάρα;;; Μπράβο!!!! Οσο για το σταθμό νομίζω πωςο vangel Greco μπορεί να σε βοηθήσει! :) :) :)
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ και πάλι

Καπετάνισσα είπε...

Πραγματι από τα καλύτερα τραγούδια τους....

Αγαπημένοι ....

Μου έφτιαξες τη μέρα Νόστε...

Τα φιλιά μας!

Sourountι είπε...

Καλώς σε βρήκα
όμορφη η σελίδα σου και όμορφοι οι στίχοι του τραγουδιού .
καλά να εισαι φίλε

NOSTOS είπε...

Kαλησπερα Καπετανισσα παντα οι Led Zeppelin θα παραμενουν αγαπημενοι..θρυλικες μορφες της rock σκηνης μας εχουν χαρισει απιστευτα ομορφα τραγουδια..ευχαριστω για το σχολιο σου τις καλησπερες μου και στον φιλτατο Καπετανιο..

NOSTOS είπε...

Sourounti..καλως ορισες εδω.Σ'Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για την επισκεψη σου.Να εισαι κι εσυ παντα καλα..καλο σου βραδυ.