Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Jimi Hendrix - Hey Joe [Live]

10 σχόλια:

D.Angel είπε...

Απίστευτος!
Καλή εβδομάδα φίλε μου!
Εστω κ λίγο αργά!
Φιλιά

NOSTOS είπε...

Καλησπερα φιλαρακι μου...απλα μοναδικος,πολυ προχωρημενος για την εποχη του..αρτια τεχνικη,με φαντασια στο παιξιμο του,αριστεροχειρας ..ισως ο καλυτερος κιθαριστας της εποχης του και οχι μονον..

evelina είπε...

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος μπορεί να τα φέρει μια στιγμή. Γι’ αυτό ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος στιγμές ευτυχίας και αγάπης. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά

Velvet είπε...

Καλη χρονια φιλε μου
Με 2011 ροκ ευχες
°º ♫°º°♫°°♫°°
°º ♫°º° ♫°°
°º ♫°º°♫°°

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

NOSTOS είπε...

Εβελινακι μου..χρονια πολλα και καλη χρονια σου ευχομαι γεματη ευτυχισμενες στιγμες και πολυ πολυ αγαπη..μα πανω απ'ολα υγεια..να εισαι παντα καλα καλη σου ημερα..

NOSTOS είπε...

Velvet καλη χρονια ευχομαι και σε σενα..με πολλα χαμογελα και υγεια και παντα με ροκ διαθεση και κεφι..Καλη σου εβδομαδα..

NOSTOS είπε...

Τασπα..καλη χρονια και σε σενα ευχομαι με υγεια πανω απ'ολα..και με διαθεση παντα να πολεμαμε ολους αυτους που παιζουν με την αξιοπρεπεια μας..καλη σου εβδομαδα..

NOSTOS είπε...

Coula καλη χρονια και σε σενα..αγαπη υγεια ειναι τα κυριοτερα συστατικα που μπορουν να ομρφαινουν τις ζωες μας..Ευχομαι λοιπον αγαπη και καλη υγεια για σενα και τους αγαπημενους σου μεσα στο 2011..Καλη σου εβδομαδα..