Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Janis Joplin Kozmic Blues.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο τραγούδια, είναι αγαπημένα!
Καλημέραααααα....Ροκάρω κ φεύγω για δουλειά!
Σμουατς

D.Angel

Ανώνυμος είπε...

Την καλησπέρα μου! Keep rockin'!

Ερατώ είπε...

Αγαπημένο τραγούδι από τη μοναδική Janis Joplin...

NOSTOS είπε...

D.ANGEL...Kαλη σου ημερα..αγαπημενα τραγουδια και τα δυο ερμηνευμενα απο δυο ξεχωριστους καλλιτεχνες που αν δεν εφευγαν τοσο νωρις θα ειχαν πολλα να προσφερουν στην rock σκηνη.

NOSTOS είπε...

Καλη σου ημερα φιλε Ακη..και καλως ορισες εδω.Θα συνεχισω να ροκαρω,γιατι το ροκ ειναι τροπος εκφρασης και τροπος ζωης..να εισαι καλα..κιευχαριστω για το σχολιο σου.

NOSTOS είπε...

Ερατω μου καλημερα και σε σενα..Η Janis Joplin ειναι απο μονη της ενα μεγαλο κομματι της ροκ σκηνης. Η ξεχωριστη φωνη της,και ο τροπος που ερμηνευε τα τραγουδια την εκαναν να ξεχωριζει παντα..ευχαριστω για το σχολιο σου,να εισαι παντα καλα..

evelina είπε...

Υπέροχο κομμάτι ,με ταξίδεψε.Τρέχεις με 1000 και με τα προβλήματα που έχω στον υπολογιστή,δεν σε προλαβαίνω .Την καλημέρα μου

NOSTOS είπε...

Καλησπερα και απο εδω Εβελινακι..ναι η αληθεια ειναι οτι τρεχω γενικως..προβληματα στον υπολογιστη?? πας για φορματ δηλαδη??Οσο για το τραγουδι ειναι αγαπημενο..οπως αγαπημενη ειναι και η ερμηνευτρια..

caeser είπε...

Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω εδώ και καθώς έκανα ένα γρήγορο αναγνωριστικό scroll down, δεν μπόρεσα παρά να σταθώ στην αξέχαστη Janis και φυσικά να την ακούσω! Εύγε, για την άριστη επιλογή και το πολύ καλό blog!