Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παγκοσμια ημερα εναντια στην παιδικη κακοποιηση..



Παγκοσμια ημερα εναντια στην παιδικη κακοποιηση η χθεσινη..δεν εχω να πω πολλα γι'αυτο το τοσο ευαισθητο θεμα που πρεπει να μας αφορα ολους,ανεξαρτητως αν ειμαστε γονεις η οχι..Αυτα που θελω να πω θα τα καταλαβετε σε ενα βιντεοκλιπακι που ειχα φτιαξει και το ειχα αναρτησει στο youtube ,τοτε το ειχα αφιερωσει στο χαμογελο του παιδιου,τωρα το αφιερωνω σε ολες τις παιδικες ψυχες του κοσμου με την επλιδα να μην νοιωσουν ποτε τον σωματικο και ψυχικο πονο απο εμας τους μεγαλους..

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπερα φιλε μου.
Προσωπικα ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ΦΑΜΠΡΙΚΑ των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.......βερμπαλισμοι και προσπαθεια ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ .........κατι σαν παγκοσμιο Φιλανθρωπικο Γκαλα!!!!
Τα παιδια του κοσμου ειναι παροντα 365 ημερες τον ΧΡΟΝΟ...η κακοποιηση, η πεινα,η αναπυρια, ο αναλφαβητισμος......η αρρωστια.
Η Χολερα με το 'δρεπανι' της παιρνει χιλιαδες ψυχες στην Αιτη.........αρχισε ν' απασχολει τον τυπο μολις το πρωτο κρουσμα εμφανισθηκε στην Καληφορνια........κι ο Λορδος ΓΙΑΝΚ συμβουλος του ΚΑΜΕΡΟΝ αποκαλεσε τους 500.000 νεους απολυμενους
σε σχεση με τα 30.000.000 Βρετανων Εργαζομενων πως βρισκονται στο οριο του
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ...............

D.Angel είπε...

Δεν είχα ιδέα! Πολύ όμορφο και τρυφερό ποστ αφιέρωμα στη συγκεκριμένη μέρα!Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ εύχομαι

NOSTOS είπε...

Καλη σου ημερα αγαπητη taspa δεν μπορω να μην συμφωνησω μαζι σου ειμαι κιεγω της ιδιας αποψης..απλα με την αναρτηση μου αυτη ηθελα να κανω μια υπενθυμηση οτι περα απο το ΔΝΤ το Βατοπαιδι,τα ομολογα,τη Siemens,υπαρχουν και αλλα πραγματα πιο ανθρωπινα που πρεπει να σκεφτομαστε και οχι μια ημερα τον χρονο αλλα συνεχως..διαφωνω κι εγω με την λογικη της παγκοσμιας ημερας..π.χ το περιβαλλον ειναι ενα προβλημα που πρεπει να σκεφτομαστε συνεχως και οχι μονον μια ημερα..και μιας και αναφερεσαι στο θεμα της χολερας το μυαλο μου πηγε πθισω στην δεκαετια του 80...οσο το AIDS "κρατιοταν" στην Αφρικη ολα ηταν καλα..μολις τα πρωτα κρουσματα εμφανισθηκαν σε αλλες χωρες περαν της Αφρικανικης ηπειρου τοτε ευαισθητοποιηθηκαν ολοι..ο ορισμος της υποκρισιας.Τελος θελω να σε ευχαριστησω για τα σχολια σου και για την κριτικη σου που θα ειναι παντα ευπροσδεκτη απο εμενα..οταν βρισκεσαι με ανθρωπους που εχουν κοινα οραματα δεν χωρανε εγωισμοι..σου ευχομαι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο..

NOSTOS είπε...

D.Angel καλως ηλθες στην παρεουλα μας και καλη σου ημερα..Ευχαριστω για το σχολιο σου να εισαι παντα καλα, βλεπεις οσο κι αν διαφωνω με τις παγκοσμιες ημερες πρεπει να αναφερουμε καποια στιγμη υπο μορφη υπενθιμησης και καποια αλλα γεγονοτα εξ'ισου σημαντικα με αυτα που ταλανιζουν την καθημερινοτητα μας..πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι καθημερινοτητα μας ειναι και η κακοποιηση των παιδιων,και το περιβαλλον ,και η κακοποιηση των ζωων και τοσα αλλα που τα θυμομαστε μονον μια φορα τον χρονο.Σου ευχομαι κι εσενα να εχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο..

Unknown είπε...

Καλημερα.
Καμια κριτικη δεν εκανα φιλε μου στην αναρτηση σου, η οποια, μητε κραυγαλεα , μητε υποκριτικη ειναι, απλως αναφερθηκα σ' αυτο καθ' εαυτο το φαινομενο της ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ...και..των κεντρων που τις προωθουν ........για λογους ΠΡΟΒΟΛΗΣ και Κοινωνικης Καταξιωσης.
Η αναφορα σου επαναλαμβανω υπηρξε λιτη και και ουσιαστικη

NOSTOS είπε...

Καλη σου ημερα και παλι καλη μου φιλη taspa..δεν το πηρα σαν κριτικη..απλα γενικα μιλω επειδη εκτιμω τους ανθρωπους που πιστευω οτι εχουν οραματα..και ιδιες διαδρομες με μενα αν καποια στιγμη για τον οποιοδηποτε λογο μου κανουν κριτικη αυτη θα ειναι ευπροσδεκτη..ανθρωποι ειμαστε και πρεπει πιστευω να συζηταμε τις τυχον διαφωνιες μας για να μπορουμε ατσι να καταληξουμε σε μια συνθεση αποψεων..Σιγουρα υπαρχουν πολλα και πολλοι δηθεν που μας βομβαρδιζουν καθημερινα ειτε για λογους προβολης οπως πολυ σωστα το διατυπωνεις...ειτε για λογους εσωτερικης καταναλωσης..ενα παραδειγμα δηθεν προσωπικοτητας? η Μαριαννα Βαρδινογιαννη ειμαι πεπεισμενος οτι πισω απ'ολα αυτα που κανει βρισκεται η αυταρεσκεια της.. και η ματαιοδοξια της. Κλεινω εδω θελοντας να σε ευχαριστησω για την εδω συμμετοχη σου και τα σχολια σου που θα ειναι παντα καλοδεχουμενα..

Unknown είπε...

Μη ξεχνας πως η Κυρια εκτος του ΠΡΟΦΙΛ βοηθα την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

NOSTOS είπε...

Oχι φυσικα..ξεχνιουνται αυτα..αφορολογητα και ξεπλυμα χρηματος κατω απο την μυτη μας..ασε που εχει και τις οffshore εταιρειες απο πισω για παν ενδεχομενο μελετημενα ολα τα εχουν μεχρι και την τελευταια λεπτομερια