Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΩΩΩ..!!!..τι κοσμος μπαμπα...

Ομορφος κοσμος θεικος αγγελικα πλασμενος..που μονο στην Ελλαδα μπορουμε να τον ζησουμε και φυσικα μονο σαν εικονικη πραγματικοτητα..Βατοπαιδι λοιπον τελος..ολα καλα το Ελληνικο δημοσιο δεν εχασε απο αυτη την συναλλαγη αντιθετως ωφεληθηκε κιολας..το θρασος ορισμενων εχει ξεπερασει τα ορια..η μας περνανε για χαζους διαφορετικα δεν εξηγειται.
Στησανε ειδικες επιτροπες για να διευρενησουν τα σκανδαλα του παρελθοντος ..και με τον τροπο τους δημιουργουν ενα νεο σκανδαλο του παροντος και του μελοντος...ολα καλα..ολα μελι γαλα..παμε για συμψηφισμο σκανδαλων..οι ισορροπιστες τα καταφεραν και παλι.
Μετα απο πολυ καιρο μιλησε και ο σιωπηλος βουδας ο Κωστακης..δηλαδη δεν μιλησε ακριβως  απλα εγραψε δυο αραδες σε ενα φυλλο χαρτι και το εστειλε στην επιτροπη...και τι μας ειπε..αερα κοπανιστο.Σε λιγο ετσι που το παει θα απαιτησει να του ζητησουμε και συγγνωμη γιατι τον ξεβολεψαμε απο την νιρβανα του.
Να μην ξεχασω και την δηλωση του Παγκαλοσαυρου...ειναι οαπο τους λιγους  δεινοσαυρος που καταφεραν να διασωθουν...ειπε λοιπον ο Τεο..μαζι τα φαγαμε...τι φαγαμε μαζι ρε Τεο?? μα τι πινεις και δεν μας δινεις??? ενας πολιτικος που σεβεται αυτους που τον εχουν ψηφισει δεν τολμα ουτε να σκεφθει κατι τετοιο,εκτος και αν με το  "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" εννοουσες τον πολιτικο κοσμο και οχι τον απλο λαο..που δεν νομιζω να εννουσεςαυτο..Αλλα αν υποθεσουμε οτι τα φαγαμε μαζι ο Ελληνικος λαος κι εγω προσωπικα μεσω των οικονομικων μετρων πληρωνω αυτα που μου αναλογουν..εσυ τι πληρωνεις ρε χαραμοφαη?? που εχεις καταντησει το γιουσουφακι της πολιτικης?? και τι πληρωνεται ολοι εσεις οι πολιτικοι απολυτως τιποτα...ελεεινοι τρακαδωροι και τρωκτικα εχετε καταντησει και επαγγελματιες ψευτες και απατεωνες...αει σιχτιρ επιτελους για να μην σας κανω την χαρη και πω κατι αλλο..σας βαρεθηκαμε  να φυγετε ρε να πατε αλλου..ουστ κοπροσκυλα χωρις να μου φταινε τιποτα τα συμπαθη τετραποδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: