Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΑΝΑΝΔΡΟΙ- ΚΑΙ SERIAL KILLERS ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Για αλλη μια φορα γινομαστε μαρτυρες της Ισραηλινης θηριωδιας...αυτη την φορα ο στοχος δεν ηταν οι αμαχοι Παλαιστινιοι αλλα ενας μικρος στολισκος αποτελουμενος απο 6 πλοια με 700 περιπου ακτιβιστες και με 10.000 τονους ανθρωπιστικη βοηθεια που προοριζοταν στην Γαζα και στον αποκλεισμενο Παλαιστινιακο λαο.Στον στολο της Ειρηνης συμετειχαν και δυο Ελληνικα πλοια, και ενω επλεεαν στα διεθνη υδατα δεχθηκαν ΑΝΑΝΔΡΗ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επιθεση απο τους Ισραηλινους κομαντος απο θαλασσα και απο αερα..το αποτελεσμα ηταν να δολοφονηθουν 19 αθωοι ακτιβιστες απο τα πυρα των φασιστων ισραηλινων στρατιωτων.
Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ενηργησαν με τον γνωστο τους τροπο κυνικοι και αδιαφοροι για την ανθρωπινη ζωη..προπαγανδιζουν δε την επιθεση τους λεγοντας οτι ηταν σε αμυνα, μα πως μπορεις να εισαι σε αμυνα οταν εσυ επιτιθεσαι..και μαλιστα εισαι εκτος των συνορων σου σε διεθνη υδατα..
Η επιθεση αυτη ειναι καθαρα ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ηθικος αυτουργος φυσικα για την συμπεριφορα του Ισραηλ τοσα χρονια ειναι η Αμερικη οπου καλυπτει δεκαετιες τωρα τις παρανομες πραξεις των Ισραηλινων και φυσικο ειναι αφου το Εβραικο λομπυ στις ΗΠΑ ελεγχει την καθε κυβερνηση και πολιτικα και οικονομικα. Θα πρεπει η διεθνης κοινοτητα να λαβει μετρα κατα του Ισραηλ τοσο πολιτικα οσο και οικονομικα.Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΝΕΤΙΑΝΑΧΟΥ θα πρεπει να δικασθει για εγληματα κατα της ανθρωποτητας.Προσωπικα δεν θεωρω οτι το Ισραηλ εχει κρατικη και εθνικη υποσταση,ειναι ενα κρατος φαντασμα που δεν υπαρχει,και δεν θα επρεπε να υπαρχει.αφου τα συνορα του τα τελευταια χρονια εχουν επεκταθει παρα πολυ με προσαρτησεις εδαφων απο τους Παλαιστινιους..Το Ισραηλ αυτη την στιγμη ειναι μια δυναμη κατοχης στην περιοχη..ειναι ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
Οι Ισραηλινοι ειναι ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ..και προσβαλουν το ανθρωπινο ειδος και  ειναι ντροπη για τον πολιτισμο.Δεν ειχαν και δεν θα εχουν ποτε ιστορια.
Αν ειχαν πολιτισμικη εξελιξη θα επρεπε να ειχαν παρει το μαθημα τους και ολα αυτα που τραβηξαν απο τους Ναζι..θα επρεπε να ειχαν διδαχθει απο τα στραποπεδα συγκεντρωσης,απο τους θαλαμους αεριων..απο το ολοκαυτωμα τους..απλα τα εχουν προσπερασει ολα αυτα και εχουν γινει χειροτεροι και πιο εφιαλτικοι απο το τριτο ραιχ..κριμα γιατι σαν λαος θα επρεπε να μην κανει σε αλλους αυτα που εχει υποστει στο παρελθον.Αυτο δειχνει εναν λαο ανιστοριτο,κομπλεξικο και πολιτισμικα ελλειματικο.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

Υ.Γ 1- 18 ωρες μετα την δολοφονικη επιθεση και καμμια επισημη ανακοινωση δεν εχει υπαρξει απο τη πλευρα του Ισραηλ για τον αριθμων των νεκρων καθως και για την τυχη των υπολοιπων ακτιβιστων.

Υ.Γ 2 18 ωρες μετα την δολοφονικη επιθεση και ενω ολος ο κοσμος εχει καταδικασει αυτο το εγκλημα των Ισραηλινων..η Ελληνικη εβραικη κοινοτητα ακομη κοιμαται τον υπνο του δικαιου...εκτος και αν εκτελει εντολες ανωθεν...

                                                                                                           ΝΟΣΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: