Σάββατο 22 Μαΐου 2010

MΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...

Ενα ηλιολουστο πρωινο σε καποια πολη ενας χριστιανος ιεραποστολος ειχε αρχισει απο νωρις το κηρυγμα του,το πληθος τον ακουγε με προσοχη.
Καποια στιγμη αναφερει τα λογια του Ιησου πως αν σε χαστουκισουν τοτε γυρνα και το αλλο μαγουλο,τοτε λοιπον ενας ανδρας απο το πληθος τον πλησιαζει και χωρις να του πει τιποτα του ριχνει μια σφαλιαρα στο ενα μαγουλο.
Ξαφνιασμενος και θυμωμενος ο ιεραποστολος που στο παρελθον δεν του ειχε συμβει ποτε τετοιο πραγμα μη εχοντας αλλη επιλογη και για να κανει πραξη αυτα που διδασκε,αλλα και για να δωσει πρωτος αυτος το καλο παραδειγμα στρεφει προς τον αγνωστο ανδρα και το αλλο του μαγουλο
Ο ανδρας τον χαστουκιζει παλι ομως με πιο πολυ δυναμη αυτη τη φορα ριχνοντας τον ιεραποστολο στο εδαφος ενω το πληθος εχει μεινει αναυδο.
Ο ιεραποστολος τοτε σηκωνεται αγριεμενος και αρχιζει να χτυπα με μανια τον αγνωστο ανδρα ο οποιος προσπαθει να αντιδρασει λεγοντας του οτι αυτο που κανει ειναι αντιθετο με την διδασκαλια του δεν ειναι χριστιανικο...και ο ιεραποστολος τοτε του αποκρινεται..."κανεις λαθος η διδασκαλια μιλαει μονο για το αλλο μαγουλο.Και μετα το αλλο μαγουλο δεν υπαρχει διδασκαλια..ειμαι ελευθερος να σε δειρω οσο θελω..δυστυχως για σενα δεν εχω τριτο μαγουλο"
Θα μου πειτε τωρα γιατι αναφερω αυτην ιστορια,πολυ απλα την βρισκω επικαιρη με αυτα που μας συμβαινουν.
δηλαδη: οι σφαλιαρες περισσεψαν
             τα μαγουλα μας εχουν τελειωσει
             ακομη και οι πιο ψυχραιμοι εχουν αρχισει και χανουν την υπομονη τους
             ηδη το ποταμι της οργης εχει ξεχειλισει για τους πιο πολλους απο εμας
             ....και η καταιγιδα πλησιαζει οχι μονο για την Ελλαδα αλλα και για την Ευρωπη για να μην πω για ολο τον κοσμο...καλο θα ειναι σιγα σιγα να ξυπναμε και να παρουμε τις ζωες μας στα χερια μας.
Κανενα Δ.Ν.Τ καμμια Ε.Ε καμμια Μερκελ και καμμια κυβερνηση...οπως και κανενας νομος δεν μπορει να μας υπαγορευσει το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας.Ανοχη τελος!!!!

1 σχόλιο:

SpIrToKoYto είπε...

Φοβάμαι nostos πως του ιεραπόστολου μπορεί να του τελείωσαν τα μάγουλα,εμείς όμως έχουμε πολλά αποθέματα ακόμα..
Η ιστορία αυτό δείχνει..