Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ....

                  ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ενοιωσα σημερα για τον τροπο που προεβαλαν τοαν αδικο χαμο τριων συνανθρωπων μας στο συνολο του ο τυπος,και αναφερομαι συγκεκριμενα στην φωτογραφια που δειχνει το αψυχο σωμα μιας εκ των δυο νεκρων γυναικων στο μπαλκονι. του κτηριου της Μarfin..Αυτο κυριοι δεν λεγεται δημοσιογραφια,ουτε ενημερωση..αυτο λεγεται εμποριο θανατου..πουλατε θανατο για να αυξησετε το κερδος σας,,και κυριως η πορνοφυλλαδα ΕSPRESSO που το πρωτοσελιδο της ηταν ολοκληρο η συγκεκριμενη φωτογραφια.Πιστευα οτι η εντυπη ενημερωση ξεχωριζε σε ποιοτητα απο τα ΜΜΕ αλλα εκανα λαθος εκτιμηση.
Το ιδιο δε ισχυει και για τους τηλεαστερες κατευθυνομενους δημοσιογραφους-αλητες των δελτιων ειδησεων και για την ΕΣΗΕΑ οι οποιοι σαν κορακια και σαν ορνεα μολις τα γεγονοτα πηραν τραγικη εξελιξη... και μυρισαν θανατο ανεστειλαν την απεργια που ειχαν κηρυξει και ανελαβαν υπηρεσια.
Τα γνωστα παραθυρα γεμισαν απο τους γνωστους νεκροθαφτες και ολοι μαζι πηραν τα φτυαρια.
ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!! Μπροστα στο κερδος εσεις και τα αφεντικα σας εκδοτες και καναλαρχες δεν σεβεστε την ανθρωπινη υπαρξη ,δεν σεβεστε τον αδικο χαμο των συνανθρωπων μας εχετε ισοπεδωσει τα παντα..και κλεινω με μια ερωτηση..αληθεια πως θα νοιωθατε εσεις αν σε αυτην την φωτογραφια στην θεση της αδικοχαμενης κοπελλας βρισκοταν η μανα σας,η αδελφη σας,η γυναικα σας,η το ιδιο σας το παιδι.... ακομη και τοτε θα το ονομαζατε δημοσιογραφια και ενημερωση?????

                                                         ΝΟSTOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: