Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΗ

Γεια σας φιλοι και φιλες,θα ηθελα να σας καλοσωρισω σε αυτον εδω τον χωρο που ο σκοπος της δημιουργιας του ειναι η ελευθερη διακινηση ιδεων..η ανταλλαγη αποψεων-συζητησεων σε θεματα επικαιροτητας και οχι μονον.
Ενα κομματι η αν θελετε μια ενοτητα θα αφορα τις μεταφυσικες αναζητησεις,και αυτο γιατι ειναι δυσκολο ο ανθρωπος να εξηγησει το αδυνατο..το μεταφυσικο αυτο που δεν διεπεται απο φυσικους νομους.
Θα ηθελα λοιπον να μοιραστουμε τις εμπειριες που πιθανον να εχει ο καθε ενας απο εμας,να συζητησουμε και ν'ανταλλαξουμε αποψεις σε οτι μας φαινεται παραξενο,αλλοκοτο,ανεξηγητο.

Μια αλλη ενοτητα αυτου εδω του χωρου θα ειναι η μουσικη..μουσικα αφιερωματα σε Ελληνες και ξενους μουσικους-συνθετες-πιοητες-στιχουργους που με τα εργα τους εχουν συμβαλλει στην πολιτισμικη και πολιτιστικη εξελιξη της παγκοσμιας μουσικης κληρονομιας..
Θα εξετασουμε ακομη την επιδραση της μουσικης και των μουσικων ρευματων στους λαους στο περασμα των αιωνων μεχρι και την σημερινη εποχη.Δεν υποσχομαι τιποτα περα απο αυτα που μπορω να προσφερω και αυτα ειναι,η καλη παρεουλα...η καλη και επικοδομητικη κουβεντουλα..και πολυ καλη ποιοτικη μουσικη Ελληνικη και ξενη.
Τελος θα ηθελα να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη για τυχον λαθη η παραλειψεις και αυτο διοτι ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο.Καλη διαμονη ..καλα μουσικα ταξιδια το παρεακι του νοστου ειναι εδω και η terra incognita ( η αγνωστη γη) μας περιμενει να την εξερευνησουμε.

Καλο μας ταξιδι.


                                                                                ΝΟΣΤΟΣ 

5 σχόλια:

Rena είπε...

Kαλοτάξιδο!

Μου αρέσει η θεματολογία που επέλεξες για την terra incognita. Θα περιμένω με ανυπομονησία τις αναρτήσεις σου.

Καλημέρα και καλά μας ταξίδια!

SpIrToKoYto είπε...

Με ταξιδεύεις μαζί σου στη ζωή....
Ταξίδεψέ με και στις αναζητήσεις σου..
...καλό μας ταξίδι...

despoina είπε...

Καλή αρχή και καλό ταξίδι. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτό το εγχείρημα. Να πάνε όλα όπως θέλεις και ακόμα καλύτερα. Καλή επιτυχία.

despoina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
despoina είπε...

Καλή αρχή! Σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατός και να βρίσκεσαι σε μόνιμη εγρήγορση έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός σου. Καλή επιτυχία!